دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی

  • همان طور که می‌دانید، آسانسورهای کارگاهی جزء تجهیزات مهمی هستند که برای ساخت انواع پروژه‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجایی که اصولاً کار با چنین ماشین‌آلات ساختمانی ممکن است با حوادث پیش‌بینی نشده همراه باشد، نیاز است تا افراد از دستورالعمل‌های مربوط به افزایش ایمنی آسانسور کارگاهی مطلع باشند تا از بروز حوادث پیش‌بینی نشده جلوگیری کنند. لازم به ذکر است که آسانسور کارگاهی جزء امن‌ترین ابزارآلات ساختمانی محسوب می‌شود، اما اگر مبحث رعایت دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی نادیده گرفته شود، ممکن است این وسیله خطرات جبران‌ناپذیری به بار آورد.  بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید. 

    نکاتی جهت رعایت ایمنی آسانسور کارگاهی

    به طور کلی، بالابرهای کارگاهی جزء اساسی‌ترین ماشین‌آلاتی هستند که برای ساخت انواع پروژه‌های ساختمانی مانند هتل‌ها، اماکن تجاری و غیره  مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجایی که برخی از فعالین این صنعت به دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی توجه نمی‌کنند، مشکلات و اتفاقات جبران‌ناپذیری حین استفاده از این محصول به وجود می‌آید. به همین دلیل، در ادامه این مطلب قصد داریم تا نکات ایمنی مربوط به آسانسور کارگاهی را به شما معرفی کنیم.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    در واقع، یکی از نکاتی که مصرف‌کنندگان باید به آن توجه کنند، این است که این آسانسور‌ها می‌توانند وزنی بین ۳۰۰ الی 3 تن را تحمل کنند. پس بهتر است که متناسب با ظرفیت آسانسور از آن استفاده کرد. یکی دیگر از نکات ایمنی آسانسورهای کارگاهی، توجه به سایز قرقره‌های آسانسور است. در واقع، قرقره‌های این آسانسور نباید سایز کوچکی داشته باشند؛ چراکه اگر این قرقره‌ها کوچک باشند، ممکن است در برخی از قسمت‌ها به یکدیگر پیچ بخورند و خطرآفرین باشند.  بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    همچنین سیم بکسل موجود در ساختار آسانسور کارگاهی باید مقاومت مطلوبی داشته باشد تا بتواند بارهای سنگینی نظیر مصالح ساختمانی را به راحتی تحمل کند و شکسته نشود تا در نهایت، بار موجود در کابین سقوط نکند. این نکته لازم به ذکر است که مصرف‌کنندگان برای تعمیر و تنظیم سیستم آسانسور کارگاهی باید از افراد متخصص که در این زمینه تجربه کافی دارند، کمک بگیرند و به هیچ عنوان، بدون دانش کافی برای تعمیر آسانسور اقدام نکنند.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    استفاده از نرده امگا جهت بالا بردن ایمنی کابین   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.
    استفاده از نرده امگا جهت بالا بردن ایمنی کابین

    دستورالعمل‌های مربوط به ایمنی آسانسور کارگاهی کدامند؟

    شاید این سؤال برای شما به وجود بیاید که دستورالعمل‌های ایمنی بالابرهای کارگاهی باید شامل چه مواردی باشند تا با رعایت آن‌ها بتوان از بروز خطرات پیش‌بینی ‌نشده جلوگیری کرد. در واقع، دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی شامل موارد زیر هستند:

    • بررسی کردن دفترچه راهنمای آسانسور: به طور کلی، هر نوع از آسانسورهای کارگاهی دارای ویژگی‌های خاصی هستند؛ در نتیجه، نکات و دستورالعمل‌های ایمنی آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. به همین دلیل بهتر است قبل از استفاده از آسانسور کمی زمان بگذارید و دفترچه راهنمای این دستگاه را به طور کامل مطالعه کنید.
    • بررسی میزان ظرفیت آسانسور: همان ‌طور که گفته شد، آسانسورهای کارگاهی با یکدیگر تفاوت دارند؛ در نتیجه دارای ظرفیت‌های مختلفی هستند و هر یک از آن‌ها می‌توانند وزن خاصی را برای حمل انواع مصالح ساختمانی تحمل کنند. از این رو، باید قبل از استفاده از آسانسور از میزان ظرفیت آن مطلع شوید و متناسب با آن، در داخل کابین آسانسور بار قرار دهید.
    • نصب نرده امگا: در واقع نرده امگا جزء اصلی‌ترین دستورالعمل‌های ایمنی آسانسور به حساب می‌آید که وظیفه آن جلوگیری از ورود ناگهانی اشیا بیش از حد مجاز به داخل آسانسور است. همچنین در داخل ساختار آسانسورهای کارگاهی، قفل‌های ایمنی اتوماتیکی تعبیه شده است که از سقوط ناگهانی آسانسور جلوگیری می‌کنند. در واقع، استفاده از این قفل‌ها جزء مهم‌ترین دستورالعمل‌های ایمنی آسانسور به حساب می‌آید که از جان افراد محافظت می‌کند.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.
    ضرورت رعایت نکات ایمنی بالابر کارگاهی   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.
    ضرورت رعایت نکات ایمنی بالابر کارگاهی

    قوانین مربوط به ایمنی آسانسور کارگاهی کدامند؟ 

    امروزه برای رعایت دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی قوانینی وضع شده است تا پیمانکاران و مهندسین ساختمان به آن‌ها عمل کنند. و از بروز حوادث پیش‌بینی نشده جلوگیری به عمل آورند. در واقع، یکی از قوانین استفاده از آسانسور‌های کارگاهی این است. که افراد باید قبل از استفاده از آن‌ها به طور روزانه، اجزای مختلف آسانسور را چک کنند.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    همچنین افراد موظف هستند که هنگام استفاده از این آسانسورها، از تجهیزات ایمنی نظیر محافظ صورت و عینک و کلاه سخت استفاده کنند. تا در صورت سقوط اجسام در امان باشند. لازم به ذکر است که هر یک از انواع آسانسورهای کارگاهی باید به طور مرتب و منظم توسط متخصصین تحت معاینه قرار بگیرند. تا هرگونه نقص در ساختار آن‌ها سریعاً شناسایی شود و از بروز حادثه جلوگیری به عمل آید.

    بعد از نصب آسانسور باید به دقت بررسی شود که کابین آن دقیقاً هم‌ سطح شیب یا کف زمین باشد. تا از مشکلاتی مانند برآمدگی، سوراخ شدن و اتصال خطوط برق جلوگیری به عمل آید. مصرف‌کنندگان یا همان مسئولان پروژه باید صلاحیت تکنسین‌ها و متخصصین آسانسورهای کارگاهی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند. تکنسین‌هایی که به طور مرتب و دوره‌ای آسانسورها را بررسی می‌کنند،. باید در زمینه تشخیص و کنترل خطرات مربوط به این تجهیزات آموزش‌های لازم را دیده باشند.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    در این زمینه مجموعه‌های مختلفی از جمله شرکت ردا صنعت به ارائه خدمات در حوزه آسانسورهای کارگاهی می‌پردازد. و با داشتن کادر مجرب و آموزش دیده قادر است،. تمامی نکات ایمنی را در هنگام نصب و استفاده از این تجهیزات رعایت کند و از این طریق، حافظ جان و مال افراد باشد.

    اهمیت رعایت دستورالعمل‌ ایمنی آسانسور کارگاهی   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.
    اهمیت رعایت دستورالعمل‌ ایمنی آسانسور کارگاهی

    نتیجه‌گیری

    امروزه، استفاده از آسانسور‌های کارگاهی در روند پروژه‌های ساختمانی بسیار رواج پیدا کرده است؛. چراکه این تجهیزات با عملکردشان می‌توانند روند ساخت پروژه‌ها را سرعت بخشند. نکته قابل توجه در رابطه با استفاده از این محصولات این است که همواره مصرف‌کنندگان باید به دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی توجه کنند. هدف اصلی از توجه به چنین دستورالعمل‌هایی، افزایش ایمنی افراد است و طبیعتاً با رعایت این دستورالعمل‌ها از عوامل خطرناک جلوگیری می‌شود.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    افراد نصب‌کننده آسانسور یا همان تکنسین‌ها به تمام دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی مسلط هستند. به همین دلیل است که پیشنهاد می‌شود، برای استفاده و راه‌اندازی از آسانسور‌ها از این افراد کمک بگیرید. یکی از مجموعه‌های معتبر در این زمینه، شرکت ردا صنعت است که به عرضه آسانسورهای کارگاهی و خدمات مرتبط با آن می‌پردازد. و به دلیل داشتن کادر حرفه‌ای و آگاه به تمام قوانین و دستورالعمل‌ها می‌تواند. ایمنی حین استفاده از این تجهیزات را به طور کامل برقرار کند.   بازرسی فنی آسانسور کارگاهی. صدور سرتیفیکیت آسانسور کارگاهی.

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید. 

    ردا سازه 

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    5 دیدگاه دربارهٔ «دستورالعمل ایمنی آسانسور کارگاهی»

    1. بازتاب: تاورکرین و آسانسور کارگاهی در شیراز - ردا صنعت مرکز تخصصی تاور کرین و آسانسو

    2. بازتاب: تاور کرین و آسانسور کارگاهی در ارومیه - ردا صنعت بزرگترین مرکز تاور کرین و آسا

    3. بازتاب: تاور کرین و آسانسور کارگاهی در اصفهان - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان

    4. بازتاب: لوازم جانبی آسانسور های کارگاهی - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان

    5. بازتاب: واردات آسانسور کارگاهی - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    preloader