مراحل نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی
نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی برای هر کارفرما دارای اهمیت زیادی است، اما فردی که به تعمیر آسانسور میپردازد باید بسیار با تجربه باشد و درواقع کسی باشد که در مورد سرویس آسانسور کارگاهی آگاهی لازم را داشته باشد و از عهده آن برآید. این گونه آسانسورها سرعت و امنیت بیشتری برای جابهجایی افراد و مصالح داشته و در نتیجه کارایی بهتر و هزینه کمتری دارند.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.
در حال حاضر افزایش پیچیدگی و توانایی گسترش آنها در نمونههای جدید بالابر باعث شده تا استفاده از بالابر کارگاهی افزایش یابد. در واقع مهمترین موضوعی که باعث تمایز آن نسبت به آسانسورهای گذشته شده است، افزایش کاربردشان در صنعتیسازی، مستندسازی و اثبات آن طی زمان بوده است.
نحوه نصب آسانسور کارگاهی
بالابرهای کارگاهی روی پشتبام نصب میشوند و مانند بالابرهای خانگی پایه ندارند. وینچ روی ریل قرار میگیرد و سپس به سقف وصل میشود؛ این ریلها دارای جنس آهنی و طولهای متفاوتاند، لذا سایز طولها قابل سفارش است. پس از اطمینان از ایمنی بالابر میتوان بارگذاری بر روی آن را آغاز نمود.
سرویس و تعمیر آسانسورهای کارگاهی چیست؟
سرویس و تعمیر آسانسور کارگاهی به منظور نظارت همه جانبه بر کارکرد سیستم و بازبینی هر کدام از اجزای آن است. بهعبارتدیگر، هر آسانسور کارگاهی ممکن است بعد از مدتی نیاز به تعمیر داشته باشد. در این حالت برای ایجاد امنیت و عملکرد خوب دستگاه بهتر است که از خدمات تعمیر آسانسور استفاده شود. سرویس تعمیرات به اندازه نصب آسانسورهای کارگاهی اهمیت بالایی دارد و صرف زمان و هزینه لازم برای نصب آسانسور ضروری است.
چگونگی کارکرد بالابر کارگاهی
نصب و تعمیر آسانسورهای کارگاهی باعث ایجاد سرعت در برجسازی و ساختمانهای بلند میشود. این دستگاهها تا ارتفاع ۵۰۰ متر و در ظرفیتهای 1.5 و 2 تن تولید میشوند. فرآیند مکانیسم و نیز کارکرد در آسانسورهای کششی، آسانسورهای هیدرولیکی، آسانسورهای مغناطیسی و نیز در آسانسورهای وینچی متفاوت است.
دو بخش کلی تعمیر آسانسور کارگاهی
توجه داشته باشید که سرویس و تعمیر آسانسور کارگاهی توسط تعمیرکار دو بخش دارد. بخش اول مکانیکال است که با توجه به اسم آن، مربوط به بخش الکترونیکی آسانسور مانند پاراشوت، گیربکس و موتور خواهد بود. بخش بعدی نیز الکتریکال است و مربوط به تعمیر بخش تابلو برق دستگاه و کنداکتورها (یک دستگاه سوئیچیگ) و کلید زنی الکتریکی است که برای خاموش و روشن کردن یک مدار الکتریکی و رلهها خواهد بود؛ لازم به ذکر است که کلیدزنی الکتریکی نوعی کلید الکتریکی سریع یا آنی است که برای هدایت یک مدار الکتریکی دیگر باز و بسته میشود.
لزوم وجود افراد متخصص برای تعمیر آسانسور کارگاهی
بالابر کارگاهی توسط کارفرمایان و کارگران استفاده میشود و بنابراین وجود یک تعمیرکار ماهر در زمان خرابی و همچنین نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی بسیار مهم است. اگر تعمیرکار حرفهای انتخاب نکنید، امکان به خطر افتادن جان افراد وجود دارد و از طرفی بهکارگیری تعمیرکار غیر حرفهای فقط باعث صرف هزینهای بیشتر خواهد شد و در نهایت نتیجه خوبی برایتان نخواهد داشت.
مراحل تعمیر آسانسور کارگاهی
بهتر است بدانید که نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی مراحل مختلفی دارد که در این بخش به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
تماس با نمایندگی معتبر و متخصص تعمیر آسانسور
اولین گام این است که با نمایندگی معتبر و متخصص تعمیر آسانسور تماس بگیرید. آنها همیشه تعمیرکار کاربلد دارند و میتوانند کمک بزرگی به شما کنند.
بررسی علت خرابی دستگاه و عیبیابی
گام بعدی بررسی علت خرابی دستگاه و عیبیابی آن است که باید توسط فردی ماهر انجام شود تا به درستی نقص آسانسور تشخیص و رفع گردد.
تخمین هزینه تعمیر با توجه به خرابی آسانسور
بعد از اینکه علت خرابی را متوجه شدید، باید هزینه تعمیر آسانسور توسط تعمیرکار برآورد شود.
انجام تعمیر اساسی روی آسانسور و پایان کار
آخرین گام تعمیر اساسی آسانسور توسط تعمیر کار و سرویس پایانی آن است. در اینجاست که دستگاه دیگر مشکلی ندارد و میتوان از آن استفاده کرد.
هنگام نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی به نکات زیر توجه کنید:
- دقت ویژه به روانکاری، گیریس کاری و روغنکاری هنگام تعمیر
- لزوم توجه به ترمزها، مگنت، موتور و گیربکس
- توجه لازم به موارد ایمنی دستگاه مانند پاراشوت
- توجه کافی به پوسیدگی، خرابی و امنیت سکشنها که در صورت نادیده گرفتن واقعاً خطرناک است
- بازبینی میکرو سوئیچهای حد پایین و بالا و همچنین تناژ آسانسور
- بررسی همه جانبه اتصالات کمربندها و سکشنها (در صورت شل بودن اتصالات، سقوط آسانسور رقم خواهد خورد.)
تعمیر آسانسور کارگاهی و استفاده از قطعات مناسب
گاهی اوقات با تعمیر قطعه خراب شده میتوان مشکل آسانسور را برطرف نمود و از آن استفاده کرد. گاهی اوقات پس از نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی با چند بار تعمیر قطعه دیگر نمیتوان از آن استفاده کرد و باید یک قطعه جدید استفاده کرد؛ مانند قطر رولیکهای موجود در بالابر که پس از مدتی کم میشود و با یک یا دو بار تعمیر میتوان از آن استفاده کرد، اما بعدازآن رولیک را باید عوض کرد. در این حالت توصیه میشود که از قطعه استاندارد، فابریک و با کیفیت استفاده کنید.
اورهال آسانسور کارگاهی چیست؟
همانطور که میدانید، نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی برای مشتریان دارای دو دسته تعمیر جزئی و کلی است. در تعمیرات جزئی فقط قطعه مورد نظر تعمیر میشود، اما گاهی مشکل دستگاه با تعمیر جزئی قابل برطرف شدن نیست. در این حالت باید دستگاه در حالت اورهال قرار بگیرد تا دوباره بتواند به کارش ادامه دهد. منظور از اورهال آسانسور کارگاهی، انجام کلیه تعمیر و سرویس گیربکسها، موتورها، تعویض رولیکها، رنگآمیزی مجدد و تعویض مجدد پیچ و مهرههای موجود در سکشن است.
هزینه تعمیر بالابر کارگاهی
هزینه نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی با توجه به قطعه آسیبدیده، تعویض آن و همچنین دستمزد تعمیرکار متفاوت است، اما از نمایندگیهای معتبر برای تعمیر استفاده کنید تا هزینهای مقرونبهصرفه پرداخت نمایید.
جهت خرید و نصب انواع آسانسورهای کارگاهی میتوانید همین حالا با کارشناسان فروش و پشتیبانی ما در ردا صنعت تماس بگیرید.
حوادث آسانسورهای کارگاهی چگونه رخ میدهد؟
علت حوادث بالابرهای کارگاهی، عدم تشخیص عیوب آسانسور و تعمیر آن است. این حوادث از عیوب کوچک شروع شده و به دلیل بیتوجهی به عیوب و برطرف نکردن آن، باعث ایجاد فاجعه و در نتیجه سقوط دستگاه میشود. تخصص، تجربه و دقت در نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی باعث آرامش و اطمینان در پروژهها است.
نتیجهگیری
در این مقاله سعی کردیم به بررسی اطلاعاتی در زمینه نصب و تعمیر آسانسور کارگاهی بپردازیم. همچنین اورهال بالابر کارگاهی، هزینه تعمیر و مراحل تعمیر را مورد بررسی قرار دادیم. امروزه این گونه آسانسورها به دلیل سرعت و کیفیت رایج شدهاند. در هنگام تعمیر و نصب بالابرهای کارگاهی از متخصصان مجرب و حرفهای استفاده کنید تا دچار ضررهای جبرانناپذیر نشوید.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.
نصب آسانسور کارگاهی – قیمت نصب آسانسور کارگاهی – هزینه نصب آسانسور کارگاهی – تعمیرات آسانسور کارگاهی – هزینه تعمیرات آسانسور کارگاهی – قیمت تعمیرات آسانسور کارگاهی – نکات مهم در نصب آسانسور کارگاهی – اکیب نصب آسانسور کارگاهی – تعمیرکار آسانسور کارگاهی در تهران – شیراز – اصفهان – اهواز – مشهد – کرج – هشتگرد – تبریز – کرمانشاه – همدان – مازندران – ساری
سلام
قیمت آسانسور کارگاهی ۱.۵ تن پاپصیران و یا آلیماک چنده؟
بازتاب: آلیماک - ردا صنعت - خرید آسانسور آلیماک - آسانسور کارگاهی
بازتاب: تفاوت آسانسور صنعتی و کارگاهی - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: لوازم جانبی آسانسور های کارگاهی - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: تاور کرین و آسانسور کارگاهی در شهرکرد - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: تاور کرین و آسانسور کارگاهی در قزوین - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان