در دنیای مدرن امروزی یونولیتها نقش بسیار مهمی ایفا میکنند. از این محصول بیشتر برای انجام بستهبندی و همچنین عایقکاری محیطهای مختلف استفاده میشود. شناخت انواع یونولیت به شما کمک میکند تا محصولی را متناسب با نیازهای خود خریداری کنید. فروش و دریافت قیمت انواع یونولیت.
در گذشته یونولیتها تنها در یک مدل خاص تولید میشدند. همین امر موجب ایجاد محدودیتهای مختلف در زمینه استفاده از این محصول در صنایع مختلف شد. برای رفع این مشکل، برندهای برتر بازار اقدام به تولید مدلهای متنوعی از این محصول کردند که هر یک از آنها دارای کارایی خاص خود هستند.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.
استفاده از یونولیت به شما این امکان را میدهد تا در سریعترین زمان ممکن به هدف خود در حوزه بستهبندی و یا عایقکاری برسید. چنانچه در این زمینه با پرسش خاصی روبهرو هستید، توصیه میکنیم ادامه متن را از دست ندهید تا بتوانید به خوبی با انواع مختلف یونولیتها آشنا شوید.


یونولیتهای سقفی
یکی از مهمترین انواع یونولیت، یونولیتهای سقفی هستند. این نوع یونولیتها با نام یونولیتهای استاندارد نیز شناخته میشود. دلیل این امر را میتوان به ابعاد مشخص و کیفیت بالای آنها ارتباط داد. امروزه از این محصول برای قالببندی بتن در سقفهای خاصی با نام سقفهای دال بتنی کمک گرفته میشود.
این نوع یونولیتها حتی در سقفهای موسوم به تیرچه بلوک نیز کارایی بسیار خوبی از خود نشان میدهند. دلیل این امر را میتوان ساختار بسیار مقاوم و همچنین امکان جابهجایی آسان آنها دانست. ساختار کلی یونولیتهای سقفی به صورت مستطیل است؛ زیرا این شکل هندسی به خوبی در بخشهای مربوط به بتنریزی قرار میگیرد. یونولیتهای سقفی معمولاً وزنی برابر با هشت الی نه کیلوگرم در هر متر مربع دارند. به طور کلی باید گفت که این نوع یونولیتها در منازل مسکونی و سایر محیطها اعم از تجاری، اداری و … انتخاب بسیار مناسبی به شمار میآيند.


یونولیتهای فشرده
یکی از انواع یونولیت که باید به آن اشاره کرد، یونولیت فشرده است. با توجه به نام این یونولیت به راحتی میتوان به ساختار کلی آن پی برد. در واقع، برای ساخت این محصول، مقدار زیادی ماده اولیه تحت حرارت و فشار بسیار زیاد قرار میگیرد و فشرده میشود.
این فشردگی دارای مزایا بسیار مناسبی همچون مقاومت بالا است. علاوه بر این، چنین یونولیتهایی را میتوان بدون نگرانی خاصی با سایر یونولیتها ترکیب کرد تا بتوان به شکل مورد نظر خود دست یافت. شایان ذکر است که وزن کلی این یونولیتها به دلیل فشرده بودن از سایر مدلهای یونولیت بیشتر است و افراد حتماً باید پیش از خرید این محصولات به چنین موضوعی دقت کنند. شاید بپرسید که چرا میزان فشردگی این محصولات بالا است؟
در پاسخ به این پرسش رایج میتوان گفت که فشرده بودن چنین محصولاتی به افراد اجازه میدهد تا بتوانند از آنها به عنوان عایقهای صدا نیز استفاده کنند. یونولیتهای مذکور حتی در مکانهایی که فومهای آکوستیک یا پشم سنگ استفاده میشوند، نیز به کار میروند.
از یونولیتهای فشرده در صنایع مختلف استفاده میشود. شاید به همین دلیل باشد که از بین انواع یونولیت، مدل فشرده آن دارای بیشترین محبوبیت است. از جمله صنایعی که در آنها یونولیت فشرده مورد استفاده قرار میگیرد، میتوان به خودروسازی و عایقکاری اشاره کرد.
یونولیتهای کرومیت
نمیتوان از انواع یونولیت سخن گفت، اما به یونولیتهای کرومیت اشاره نکرد. این یونولیتها نیز کاربردهای مختلفی دارند، اما معمولاً برای طراحی و تولید تیرچه کرومیت مورد استفاده قرار میگیرند. این یونولیتها دقیقاً به عنوان ماده پرکننده در بین تیرچههای کرومیت جای میگیرند تا بتوان به کمک آنها میزان مقاومت تیرچه را افزایش داد.
همان طور که میدانید، در بعضی از ساختمانهای بلند تیرچههای به کار رفته باید مقاومت بسیار مناسبی داشته باشند. این امر جز با کمک یونولیتهای کرومیت امکانپذیر نیست. پس از تولید تیرچههای کرومیت و قرار دادن آنها در بخش مورد نظر میتوان به سراغ تکمیل فرایند بتنریزی رفت. در حالت کلی، یونولیتهای مخصوص تیرچه کرومت در قطرهای مختلفی به فروش میرسند.
به عنوان مثال، دو نمونه محبوب از این یونولیتها را میتوان مدل با قطر 25 و مدل با قطر 20 سانتیمتر دانست. هر دوی این یونولیتها از مجموعههای معتبری همچون ردا صنعت قابل خریداری هستند و افراد میتوانند از آنها برای ساخت تیرچه کرومیت مورد نظر خود استفاده کنند.


یونولیتهای دیواری
مورد دیگری که در زمینه شناخت انواع یونولیت باید به آن اشاره کرد، یونولیتهای دیواری هستند. این یونولیتها تنها برای ساخت دیوارهای موجود در بناهای مسکونی، تجاری و … مورد استفاده قرار میگیرند. یونولیتهای دیواری خود به دستههای مختلفی از جمله یونولیتهای تزئینی، یونولیتهای سه بعدی و … تقسیم میشوند. فروش و دریافت قیمت انواع یونولیت.
شایان ذکر است که مهمترین مزیت به کار گیری یونولیتهای دیواری، عایق بودن آنها است. این محصولات به نحوی طراحی میشوند که بتوانند به خوبی از ورود مواردی همچون سر و صدا جلوگیری کند و از سوی دیگر، با جلوگیری از خروج حرارت موجود در محیط موجب کاهش مصرف انرژی شوند.
یونولیتهای دیواری را میتوان به سادگی در محل مورد نظر قرار داد و سپس روی آنها را از مواد دیگری همچون بتن پوشاند. این یونولیتها فضای خالی بین دیوارهای مختلف را به خوبی پر میکنند و موجب افزایش استحکام کلی بنا میشوند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که از این محصولات در محیطهایی همچون سالنهای ورزشی نیز استفاده میکنند. قیمت این نوع یونولیتها نسبت به سایر انواع یونولیت بسیار مناسب است و به همین دلیل، بسیاری از افراد به سراغ این محصولات میروند. فروش و دریافت قیمت انواع یونولیت.


سخن پایانی
یونولیتها در صنایع مختلف به طور گستردهای مورد استفاده قرار میگیرند، به نحوی که از این محصولات در هر محیطی که فکرش را بکنید، استفاده میشود. شاید به همین دلیل باشد که امروزه افراد زیادی کنجکاو یادگیری هرچه بیشتر در مورد انواع مختلف یونولیت هستند و در این زمینه تحقیق میکنند. فروش و دریافت قیمت انواع یونولیت.
از بین انواع یونولیت مورد استفاده در صنایع مختلف میتوان به مواردی همچون یونولیتهای دیواری، یونولیتهای کرومیت و یونولیتهای سقفی اشاره کرد. هر یک از این یونولیتها دارای ساختار منحصر به فرد و کارایی ویژه خود هستند. در صورت نیاز به خرید این محصولات میتوانید با کارشناسان ردا صنعت تماس بگیرید تا بهترین و باکیفیتترین این محصولات را در اختیار شما قرار دهند. فروش و دریافت قیمت انواع یونولیت.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.