ردا صنعت
مزایا و معایب سقف کاذب

سقف کاذب چیست؛ مزایا و معایب آن

  • نورپردازی سقف کاذب یکی از بهترین گزینه‌ها برای ساختمان‌ها و آپارتمان‌ها است. طراحی سقف کاذب ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای را برای هر آپارتمان ارائه می‌دهد. از آکوستیک بهتر گرفته تا پوشش سیم‌های پنهان برای نورپردازی. سقف کاذب راهی بی‌عیب‌ و نقص برای حل تعدادی از مشکلات شما است. در ادامه به مزایا و معایب این سقف‌ها و همچنین نورپردازی در آن‌ها اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید.   کناف قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید. 

    سقف ثانویه یا کاذب چیست؟

    یکی از گزینه‌های محبوب و کاربردی سقف در بین کارفرمایان، سقف کاذب است. همچنین از آن به‌عنوان سقف ثانویه یا سقوط شده نیز یاد می‌شود. این کار با کمک تیرهای چوبی یا فلزی انجام می‌شود که تخته سقف روی آن‌ها نصب شده است. این تأسیسات مدرن در انواع رنگ، مواد، اندازه‌ها و الگوهای قابل تنظیم وجود دارند.

    نمونه‌ای از نورپردازی در سقف کاذب قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.
    نمونه‌ای از نورپردازی در سقف کاذب

    انواع سقف ثانویه :

    سقف‌های کاذب مدل‌های مختلفی دارند که باتوجه‌ به نیاز و بودجه موردنظر مشتریان طراحی و اجرا می‌گردد.در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

    • گچی

    تخته‌های گچی سازگار با محیط‌ زیست هستند و نصب آن‌ها راحت‌تر است که از متریال‌های مقاوم به آتش ساخته می‌شود.

    • گچ مقوا

    ترکیب گچ و گچ مقوا از نظر ترکیب مشابه هستند. با این‌ حال، گچ مقوا گزینه مقرون‌ به‌صرفه‌تری بوده و برای بازسازی خانه و نورپردازی سقف بسیار مناسب است.

    • سقف POP

    این ماده بادوام برای سقف‌هایی که دارای سازکار پیچیده یا اشکال و الگوهای منحصربه‌فرد هستند، مناسب است. همچنین یک گزینه مقرون‌ به‌ صرفه نیز به حساب می‌آید.

    • چوب

    سقف با عناصر چوبی به دلیل زنده بودن و جاری بودن ماهیت چوب می‌تواند میزان گرمای مناسب و سرزندگی را به محیط القا نماید. با این‌ حال، سقف‌های چوبی می‌توانند در مناطق مرطوب با بزرگ شدن و جمع‌شدن این متریال خود به یک چالش و مشکل مبدل گردد و در نهایت موجب پیچ خوردگی یا ترک‌خوردگی سقف شود و در طولانی‌ مدت برای شما هزینه و دردسر درست کند.

    • فلز

    این متریال یکی از قوی‌ترین و بادوام‌ترین مصالحی هستند که می‌توانید انتخاب کنید. با این‌ حال، این ماده مستعد خوردگی است.

    نورپردازی سقف کاذب قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.
    نورپردازی سقف کاذب

    آیا سقف کاذب لازم است؟

    اگر به دنبال روشنایی بیشتر در محیط هستید، قطعا سقف کاذب گزینه مناسبی برای شما می‌باشد. اما به‌عنوان بخشی از طراحی داخلی مدرن، سقف‌های کاذب ممکن است بیشتر به‌عنوان یک اغماض به نظر برسند تا یک ضرورت. اگر هنوز برای نصب سقف در شک هستید، ما در ادامه به چند دلیل اشاره خواهیم کرد که در تصمیم‌گیری به شما کمک خواهد کرد.

    آکوستیک عالی:

    افزودن یک‌ لایه اضافی به سقف اصلی باعث می‌شود صدا در اتاق بهتر پخش شود و همچنین باعث می‌شود یک طراحی داخلی عالی برای اتاق نشیمن، سینمای خانگی و اتاق‌های ضبط صدا باشد که تماشای فیلم یا گوش‌دادن به موسیقی اصلی‌ترین فعالیت آن‌هاست. در این شرایط نیز برای نورپردازی سقف‌ها نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد.

    مخفی کردن سیم‌ها:

    اگر سیم‌هایی در سقف ثانویه یا دیوارها به صورت بر هم‌ریخته وجود دارند، سقف‌های کاذب مکان مناسبی برای پنهان کردن آن‌ها است و آن را می‌توان با نورهای فرورفته یا پنهان نیز پوشش داد. این کار از روشنایی بدون نیاز به وسایل و سیم‌کشی اضافی مراقبت می‌کند و بهترین گزینه برای نور مخفی است.

    سقف کاذب اتاق و نورپردازی در آن قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.
    سقف کاذب اتاق و نورپردازی در آن
    سقف‌های بلند را پایین می‌آورد

    خانه‌هایی با سقف بلند که مبلمان در آن‌ها به شکل خوبی نمایان نمی‌شوند، می‌توانند سقف ثانویه را برای بازسازی خانه در نظر بگیرند. این تغییر کاملاً زیبایی‌شناختی به شما امکان می‌دهد بدون تغییر ساختار، ظاهر خانه را تغییر دهید. از انواع سقف‌های کاذب می‌توانید برای این موارد استفاده کنید. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    عایق‌بندی

    سقف‌های کاذب می‌توانند اتاق را عایق‌بندی ‌کنند. لایه اضافی موجود در این سقف‌ها، بین خود و لایه اصلی شکاف ایجاد کرده که هوا را به دام می‌اندازد و اتاق را خنک می‌کند. همچنین عملکرد سیستم‌های تهویه مطبوع را بهینه می‌کند؛ زیرا باعث می‌شود مساحت مربع خنک شود و قبض‌های انرژی را کاهش دهد. در نظر داشته باشید که نورپردازی سقف کاذب یک امر سلیقه‌ای است. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    نصب را باید متخصصان انجام دهند:

    نصب این سقف ها نیاز به‌دقت متخصصان دارد و با وجود مواد معمول مورد استفاده، نصب سقف کاذب با استفاده از دانش نداشته امکان‌پذیر نیست و موجب ضرر می‌شود. این امر نیاز به‌دقت در طراحی، محاسبه و نصب دارد و فقط باید توسط متخصصان انجام شود. بسته به شکل و جزئیات سقف شما، ممکن است در مورد پشتیبانی و سیم‌کشی اضافی نیز به مشاوره نیاز داشته باشید. در نظر داشته باشید که شما نمی‌توانید بدون داشتن تخصص به این کار بپردازید. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    *سقف کم و یا کوتاه:

    از آنجاکه لازم است این سبک سقف‌ها حداقل 20 سانتی‌متر با دیوار اصلی فاصله داشته باشد، همیشه توصیه می‌شود که ارتفاع سقف 3 متر و یا بیشتر باشد. برای خانه‌های جمع‌وجور، این می‌تواند یک اشکال باشد؛ زیرا جزئیات زیاد روی سقف می‌توانند فضا را تنگ به نظر برسانند.

    در این مورد راهی وجود دارد. صاحبان خانه‌های کوچک می‌توانند سقف جزئی را در گوشه‌ای از اتاق انتخاب کنند. همچنین نورپردازی سقف کاذب با سقف متوسط بهترین گزینه است؛ زیرا اگر بلند باشد به چشم نمی‌آید و اگر کوتاه باشد زیادی فضای خانه را شلوغ می‌کند.

    انواع سقف کاذب مدرن:

    سقف‌های کاذب انواع مختلفی دارند. به صورتی که شما می‌توانید باتوجه‌ به نقشه خانه خودتان سقف موردنظر خود را تهیه کنید. در ادامه به انواع سقف‌های کاذب اشاره خواهیم کرد. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    طرح سقف L

    طرح سقف L-box به دلیل داشتن حداقل طراحی، یکی از پرطرف‌دارترین طرح‌ها است. سقف در محیط سقف واقعی نصب می‌شود و ارتفاع را یکسان نگه می‌دارد. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    سقف کاذب با روشنایی فرورفته

    اگر به طرح‌های سقف کاذب نگاه کرده باشید، مطمئناً با چراغ‌های فرورفته در آن برخورد کرده‌اید. این یک نورپردازی مناسب برای یک‌ خانه مدرن با سقف کاذب است. علاوه بر این، آن‌ها مقرون‌به‌صرفه هستند و به‌عنوان چراغ‌های محیطی نیز عمل می‌کنند.

    نمونه سقف کاذب آشپزخانه قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.
    نمونه سقف کاذب آشپزخانه
    نورپردازی روکش

    یکی دیگر از گزینه‌های محبوب و شیک، طراحی سقف با نورپردازی یقه‌ای است. چراغ‌های LED نصب شده، نور را به سمت سقف.یا دیوارها ساطع می‌کنند و به اتاق احساس خلیج یا گنبد می‌بخشند. آن‌ها را می‌توان در تعدادی طرح و رنگ طراحی کرد. علاوه بر این، از این سقف کاذب می‌توان برای برجسته.ساختن دیوار یا سقف در خانه استفاده کرد. نورپردازی سقف کاذب به زیبایی خانه شما کمک می‌کند.

    سقف کاذب با چراغ‌های فرورفته

    همچنین می‌توانید هر دو گزینه روشنایی را که در بالا ذکر شدند، انتخاب کنید. به‌این‌ترتیب می‌توانید میزان روشنایی سربار در یک اتاق را بدون اشغال فضای بیشتر به حداکثر برسانید. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    استفاده از قرنیزها

    قدمت این نوع سقف‌ها در مقایسه با طرح‌های جدیدتر، بیشتر است. آن‌ها همچنین فراتر از طرح‌های تزئینی پیچیده.روی قالب‌بندی دیوار هستند. آن‌ها در امتداد اتصالات بین سقف و دیوارها به‌عنوان یک لمس نهایی و همچنین پنهان کردن ترک‌ها و آسیب رطوبت نصب شده‌اند. بااین‌حال، این طرح‌ها بیشتر در رستوران‌ها موضوعی رایج است.

    سقف کاذب نجاری

    اگر به دنبال سقفی هستید.که دارای چوبی ‌مانند نرده و کشیده.باشد، باید با یک نجار تماس بگیرید. متعاقباً، این طرح‌ها شامل سازه‌های سقفی هستند که نیاز به شکل‌دادن یا نصب وسایل چوبی دارند.

    در موضوع طراحی و ساخت ساختمان‌ها بدون شک اصطلاح سقف‌های کاذب را شنیده‌اید؛ اما ممکن است این سؤال در ذهن شما شکل ‌گرفته باشد که سقف کاذب چه ویژگی‌هایی دارد و کاربرد آن در ساختمان‌ چیست؟ این نوع سقف در حقیقت سقف ثانویه ساختمان به‌حساب می‌آید که به‌عنوان یک پوشش در زیر سقف اصلی قرار می‌گیرد.

    از این نوع سقف معمولاً به‌منظور افزایش زیبایی محیط و همچنین پوشاندن و مخفی نگه‌داشتن تأسیسات و سیم‌کشی‌ها استفاده می‌شود. سقف‌های کاذب در انواع مختلفی تولید می‌شوند که می‌توان بر حسب نیاز یکی از انواع آن­ها را برای نصب در محیط موردنظر انتخاب کرد.

    کاربرد سقف‌های کاذب در ساختمان

    سقف‌های کاذب را می‌توانیم در بین سقف‌هایی جای دهیم که در قسمت پایین سقف اصلی در ساختمان مورداستفاده قرار می‌گیرند و سپس با کمک یک فریم مناسب به دیوارهای جانبی و سقف اصلی متصل می‌شوند. ویژگی اصلی سقف کاذب این است که هیچ بار و فشاری بر روی آن اعمال نمی‌شود؛ زیرا تمام بار اصلی سازه بر روی سقف اصلی و دیوارهای جانبی توزیع شده است.

    امروزه سقف‌های کاذب در انواع مدل‌های مختلف طراحی و ساخته می‌شوند که استفاده از آن‌ها بر اساس نوع طراحی داخلی ساختمان است. اصلی‌ترین و مهم‌ترین کاربرد این نوع از سقف­ ها در محیط داخلی ساختمان، مخفی نگه‌داشتن تأسیسات مانند لوله‌ها و سیم‌کشی ساختمان است. همچنین این نوع سقف‌ها در طراحی داخلی و زیبایی محیط داخلی ساختمان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند.

    ویژگی‌ها و کاربرد سقف‌های کاذب فروش(اجرا) و دریافت قیمت انواع کناف
    ویژگی‌ها و کاربرد سقف‌های کاذب

    استفاده از سقف کاذب در ساختمان چه مزیت‌هایی دارد؟

    همان‌طور که گفته شد از سقف‌های کاذب در ساختمان علاوه بر زیبایی در مخفی کردن سیم‌کشی‌ها و لوله‌های تأسیساتی نیز استفاده می‌شود. امروزه کاربرد زیاد سقف‌های کاذب در ساختمان‌ها به دلیل مزایای این نوع سقف‌ها است که در ادامه با مهم‌ترین مزایای آن‌ها آشنا می‌شویم:

    • قابلیت جابه‌جایی آسان
    • هزینه اجرا، تعمیر و بازسازی ارزان‌تر نسبت به سقف اصلی
    • اجرا، بازسازی و تعمیرات آسان
    • مخفی نگه‌داشتن تأسیسات ساختمان مانند لوله‌ها، کانال‌ها و سیم‌کشی‌ها
    • جلوگیری از انتقال سروصدا بین طبقات مختلف ساختمان
    • بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان به‌واسطه جلوگیری از هدررفت انرژی سرمایشی و گرمایشی
    • افزایش میزان زیبایی محیط داخلی ساختمان

    استفاده از سقف‌های کاذب چه معایبی دارد؟

    در کنار تمام مزایایی که در مورداستفاده از سقف کاذب در ساختمان اشاره شد، معایبی نیز وجود دارد که باید موردتوجه قرار بگیرد؛ از جمله:

    • کاهش ارتفاع سقف به دلیل نصب شدن در زیر سقف اصلی
    • عمر کوتاه و نیاز به مراقبت بیشتر نسبت به سقف اصلی
    • مقاومت و استحکام کمتر نسبت به سقف اصلی ساختمان
    معایب استفاده از سقف‌های کاذب قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.
    معایب استفاده از سقف‌های کاذب

    آشنایی با انواع سقف کاذب

    سقف‌های کاذب در انواع مختلفی در دسترس هستند که باتوجه‌به نیاز در قسمت‌های مختلف ساختمان استفاده می‌شوند. سه نوع پرکاربرد آن­ها که بیشترین استفاده را در ساختمان‌ها دارند، سقف کناف، سقف رابیتس و سقف پیش‌ساخته گچی هستند که در ادامه با ویژگی‌های آن‌ها آشنا می‌شویم.

    سقف کناف

    یکی از پرکاربردترین انواع سقف‌های کاذب است که در بسیاری از ساختمان‌های امروزی استفاده می­شود. سقف‌های کناف به شکل پنل‌های گچی مسطح هستند که به سقف اصلی متصل می‌شوند. سقف کناف در دو نوع یکپارچه و مشبک وجود دارد که بسته به نیاز در ساختمان استفاده می‌شود.

    سقف‌های کناف یکپارچه از یک زیرسازی فولادی برخوردار است که وزن سبکی دارد و پنل گچی مانند یک روکش بر روی آن‌ نصب می‌شود؛ اما سقف‌های کناف مشبک، شبکه‌ای از سازه‌های سپری و تایل‌های سقفی هستند که از طریق آویز به سقف اصلی ساختمان متصل می‌شوند. کناف مشبک از وزن بسیار کمی برخوردار بوده و هزینه اجرا و نصب آن ارزان است. سقف‌های کناف، نیاز به رنگ‌آمیزی نداشته و فرایند تعمیر و نگهداری ساده‌ای دارند و در دو نوع ساده و دکوراتیو قابل‌اجرا هستند.

    سقف رابیتس

    یکی دیگر از پرکاربردترین مدل‌های سقف کاذب در ساختمان‌های امروزی رابیتس نام دارد که از ورقه‌ای با جنس گالوانیزه و ظاهر مشبک تشکیل شده است و باید توسط سیم آرماتوربندی به شبکه اصلی متصل شود. سقف‌های رابیتس در دو نوع مسطح و برجسته اجرا می‌شوند که نوع برجسته برای دهانه‌های بزرگ و نوع مسطح برای دهانه‌های کوچک مناسب هستند.

    نبشی، میل‌گرد و لایه رویه که از جنس ورق مشبک گالوانیزه است، اجزای مختلف سقف رابیتس هستند. دسترسی آسان، قابلیت طرح‌پذیری بسیار خوب و سرعت بالای اجرا از ویژگی‌های سقف رابیتس محسوب می‌شوند. از معایب سقف‌های رابیتس نیز می‌توان به مصرف بالای گچ، وزن بالا، محدودیت آب‌وهوایی و سرعت اجرای پایین نسبت به کناف اشاره کرد.

    پرکاربردترین انواع سقف‌های کاذب قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.
    پرکاربردترین انواع سقف‌های کاذب
    سقف‌های پیش‌ساخته گچی

    این نوع سقف کاذب از فریم‌های آلومینیومی ساخته شده است که قطعات پیش‌ساخته از جنس گچ در داخل آن‌ها قرار می‌گیرد. قابلیت به­کارگیری جهت ساخت طرح‌های متنوع در سقف، ویژگی اصلی سقف‌های پیش‌ساخته گچی به‌حساب می‌آید. مقاومت بالا در برابر آتش‌سوزی و سازگاری بسیار خوب با محیط‌زیست، ایمنی بالا در برابر زلزله و سهولت و سرعت بالا در اجرا از دیگر ویژگی‌های این نوع سقف‌های کاذب است.

    سقف کاذب قابلیت به‌کارگیری در چه فضاهایی را دارد؟

    از سقف‌های کاذب تقریباً می‌توان در تمامی فضاها و مکان‌ها استفاده کرد؛ زیرا این نوع سقف‌ها به‌عنوان سقف ثانویه در ساختمان اجرا شده و در زیر سقف اصلی نصب می‌شوند و همچنین بیشتر جنبه زیبایی در محیط ساختمان دارند و در بسیاری از موارد به‌عنوان یک عامل پوشاننده و مخفی کننده تأسیساتی مانند لوله‌ها و سیم‌های عبور کرده از سقف، مورداستفاده قرار می‌گیرند. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    عواملی مانند کاربری مکان اجرای سقف‌های کاذب، شکل و طرح اجرای سقف، شرایط محیطی و آب‌وهوایی و همچنین محیط اجرای سقف، از عوامل مهم و تأثیرگذاری هستند که باید در زمان انتخاب یکی از انواع مختلف سقف‌های کاذب (رابیتس، کناف، پیش‌ساخته گچی و غیره) موردتوجه قرار بگیرند.

    نتیجه‌گیری

    امروزه در طراحی داخلی ساختمان‌ها به زیبایی سقف توجه ویژه‌ای می‌شود و در بسیاری از ساختمان‌ها از طرح‌های مختلف، نورپردازی و غیره برای افزایش زیبایی سقف اصلی استفاده می‌کنند. یکی از روش‌های دستیابی به این هدف استفاده از سقف کاذب در محیط داخلی ساختمان است که به‌عنوان سقف ثانویه در زیر سقف اصلی قرار می‌گیرد. به‌غیراز جنبه زیبایی می‌توان از این نوع سقف‌ها برای مخفی کردن کانال‌ها، لوله‌ها و سیم‌هایی که از سقف عبور کرده‌اند، نیز استفاده کرد. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

    سقف‌های کاذب امروزه در بسیاری از ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند زیبایی را برای شما به ارمغان بیاورد. نورپردازی سقف کاذب باید توسط متخصصان انجام بگیرد و مزیت‌های متعددی را نیز با خود به همراه دارد.جهت دریافت بهترین قیمت سقف کاذب و یا دیوارهای کاذب با برترین متریال ساختمانی و اجرای درجه یک با کارشناسان فروش ما در ردا صنعت تماس بگیرید. قیمت، خرید (فروش ) و اجرای سقف کاذب.

     

     

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید. 

     

    قیمت سقف‌کاذب  – فروش سقف‌کاذب  – تولید کننده سقف‌کاذب  – لیست قیمت سقف‌کاذب  – خرید سقف‌کاذب  – روش اجرای سقف‌کاذب  –  سقف‌کاذب  اراک – سقف‌کاذب  اردبیل –  سقف‌کاذب ارومیه –  سقف‌کاذب اصفهان –   سقف‌کاذب اهواز –   سقف‌کاذب ایلام –   سقف‌کاذب بجنورد –   سقف‌کاذب بندرعباس –   سقف‌کاذب بوشهر –   سقف‌کاذب بیرجند –   سقف‌کاذب تبریز –   سقف‌کاذب تهران –   سقف‌کاذب خرم‌آباد –   سقف‌کاذب رشت –   سقف‌کاذب زاهدان –   سقف‌کاذب زنجان –   سقف‌کاذب ساری –   سقف‌کاذب سمنان –   سقف‌کاذب سنندج –   سقف‌کاذب شهرکرد –   سقف‌کاذب شیراز –   سقف‌کاذب قزوین –   سقف‌کاذب قم –   سقف‌کاذب کرج –   سقف‌کاذب کرمان –   سقف‌کاذب کرمانشاه –   سقف‌کاذب گرگان –   سقف‌کاذب مشهد –   سقف‌کاذب همدان –   سقف‌کاذب یاسوج –   سقف‌کاذب یزد –  

     

    میانگین امتیازات ۳ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    6 دیدگاه دربارهٔ «سقف کاذب چیست؛ مزایا و معایب آن»

    1. بازتاب: عایق کناف چیست و کناف چه کاربردهایی دارد؟ - ردا صنعت کنافکاری کناف اجرای کناف سقف کناف

    2. بازتاب: کناف چیست؟ - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان کناف - مزایای کناف - تایل‌های گچی

    3. بازتاب: اتصالات کناف - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان

    4. بازتاب: ویژگی‌های سقف کاذب لوکسالون - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    preloader