یونولیت چیست؟

  • تا به حال در مورد یونولیت‌ها شنیده‌اید؟ بدون شک این نام برای شما آشنا است. شاید این سؤال که اصلاً یونولیت چیست و چه کاربردی دارد، ذهن شما را نیز درگیر کرده باشد.

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.

    عدم استفاده از یونولیت در ساخت بنا موجب از دست رفتن مزایای زیادی می‌شود. این در حالی است که با استفاده از این مصالح می‌توان با هزینه‌های کمتر و در زمانی کوتاه‌تر روند ساخت را پیش ‌برد. اگر برای خرید این محصول یا اطلاعات بیشتر در مورد آن نیاز به کمک دارید، می‌توانید به وب سایت ردا صنعت مراجعه کنید و با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به جزئیات بیشتری از یونولیت‌ها بپردازیم.

    انواع یونلیت
    انواع یونولیت

    یونولیت چیست؟

    در سال‌های اخیر و در صنعت ساخت ‌و ساز علاقه بسیار زیادی به استفاده از پلی‌استر انبساطی که با نام یونولیت شناخته می‌شود، به چشم می‌خورد. یونولیت یک عایق بسیار عالی است که به خاطر وزن کم خود کاربردهای گسترده‌ای دارد. این محصول در کنار وزن کم، بسیار سفت و محکم است و مقاومت به نسبت بالایی دارد. یونولیت تحمل وزن زیادی دارد و می‌تواند جاذب خوبی برای آب و بخار باشد.

    این محصول می‌تواند با داشتن کنترل بیشتر روی محیط، مانع از تبادل هوا با بیرون شود و استفاده از آن در ساخت‌وساز از نظر اقتصادی به‌صرفه خواهد بود و نیاز به زمان زیادی ندارد. به طور کلی، اگر بخواهید بدانید یونولیت چیست، می‌توان گفت که فوم پلی‌استر فشرده یا یک پلاستیک سلولی کم‌وزن است که تکه‌های کروی شکل دارد و 98 درصد از آن را هوا تشکیل می‌دهد.

    چرا باید در پروژه‌های ساخت ‌و ساز خود از یونولیت استفاده کنیم؟

    حالا که با این محصول کمی آشنا شده‌اید و در مورد خصوصیات آن می‌دانید، این سؤال برایتان ایجاد می‌شود که استفاده از آن چه سودی دارد؟ چرا باید در پروژه‌های ساخت ‌و ساز یونولیت‌ها را جایگزین موارد دیگر کنیم؟

    راحتی نصب

    فرایند نصب این سازه‌ها اصلاً سخت نیست و با کمی آموزش می‌توانید در این کار مهارت پیدا کنید. از آنجایی ‌که می‌توان یونولیت‌ها را بر اساس اندازه مورد نظر شما در کارخانه برش داد، نیازی به زحمت زیاد برای استفاده از آن ندارید. برای نصب این سازه سبک نیاز به تجهیزات خاصی نیست و حتی می‌توان آن‌ها را با دست حمل کرد.

    استفاده از یونولیت در ساخت و ساز
    پلی استایرن فشرده یا یونولیت

    کاهش زمان ساخت و ساز

    . شما می‌توانید یونولیت‌ها را در ضخامت‌های متفاوتی سفارش دهید؛ در نتیجه، به جای این که مانند دیگر سازه‌ها مجبور به قرار دادن چندین لایه شوید، می‌توانید در هر فضایی تنها از یک لایه یونولیت با ضخامت مناسب استفاده کنید. به این صورت، زمان ساخت پروژه بسیار سریع‌تر پیش می‌رود.

    کاهش هزینه‌ها

    در صورتی که یونولیت را به جای مصالح قدیمی به کار ببرید، می‌توانید تا حد زیادی در هزینه‌های ساخت ‌و ساز خود صرفه‌جویی کنید. با این سازه هزینه پروژه‌های شما بین 25 تا 30 درصد کمتر خواهد شد. به دلیل سبک بودن این سازه، هزینه انتقال آن به محل پروژه بسیار کمتر از گزینه‌های دیگر است.

    صرفه‌جویی در مصرف انرژی

    یکی از مزیت‌های دیگری که استفاده از یونولیت‌ها دارد، کمک به حفظ انرژی است. بسته‌های هوایی که در طول فرایند ساخت یونولیت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، یک عایق حرارتی بسیار عالی هستند. ساختمان‌هایی که با استفاده از یونولیت‌ها ساخته می‌شوند، در طول ماه‌های گرم سال سرمای کمتری را با محیط بیرون مبادله می‌کنند و در ماه‌های سرد، گرم‌تر می‌مانند.

    نحوه نصب یونولیت
    نحوه نصب یونولیت

    کاربرد یونولیت‌ در صنایع مختلف

    یونولیت‌ها راه خوبی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها هستند. این محصولات اغلب در پروژه‌های ساخت ‌و ساز واحدهای مسکونی یا تجاری کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرند. خانه‌هایی که با استفاده از یونولیت‌ها ساخته می‌شوند، نه تنها از نظر عایق بودن در مقایسه با خانه‌های سنتی بهتر عمل می‌کنند، بلکه قوی‌تر هستند و نیاز به استفاده از الوار و مصالح زیادی در آن‌ها نیست.

    اگر دوست دارید بدانید کاربردهای دیگر یونولیت چیست، می‌توان به استفاده از آن‌ها در صنعت حمل‌ و نقل نیز اشاره کرد. راه‌ها، پل‌ها یا سدهای خاکی همه از یونولیت‌ها به عنوان پایه‌های ساختاری خود استفاده می‌کنند. حتی در ساخت مترو نیز این سازه کاربرد دارد. وزن کم و مواد قابل تجزیه از مشهورترین خصوصیات یونولیت‌ها هستند. یونولیت‌ها را می‌توان برای مقاومت بیشتر دیوارها در زیر بار زیاد نیز استفاده کرد. پایداری این ماده از خاک و جایگزین‌های دیگر بسیار بیشتر است.

    آیا یونولیت‌ها ضرر دارند؟

    در این بخش می‌خواهیم بدانیم ضرر استفاده از یونولیت چیست. از آنجایی که پلی استایرن انبساطی چیزی است که به عنوان ماده اولیه ساخت این محصول شناخته می‌شود و از فرایند بسپارش استایرن به دست می‌آید، برخی معتقد هستند که این ماده سمی است. در ادامه نگاهی به برخی معایب استفاده از یونولیت‌ها می‌اندازیم:

    • برای استفاده از یونولیت نیاز به یک شبکه متصل است که شاید کمی زمان‌بر باشد.
    • ایراد بعدی گازهای سمی است که بعد از آتش‌سوزی در هوا منتشر می‌شوند. فوم‌های یونولیت معمولی به سادگی آتش می‌گیرند.
    • قدرت این محصول پایین است، به گونه‎ای که به راحتی ترک می‌خورد و بسیار دیده شده است که در حین نصب می‌ریزد.
    • مورد بعدی که همیشه مورد توجه بوده، کیفیت یونولیت‌ها است. قبل از ساخت یونولیت‌ها، مواد اولیه در کارخانه نیاز به مدت زمان خاصی دارند و تنها در این بازه زمانی قابل استفاده هستند. اگر این مورد رعایت نشود، کیفیت محصول نهایی چندان بالا نخواهد بود. نتیجه این فرایند تولید بی کیفیت، ترک خوردن سریع یونولیت‌ها در زمان ساخت ‌و ساز است.

      یونولیت چیست
      یونولیت چیست

    کلام آخر

    یونولیت در واقع همان پلی استایرن فشرده یا انبساطی بوده است. در ساخت این محصول از 98 درصد هوا و تنها دو درصد پلی استایرن استفاده شده است. وزن کم و مقاومت خوب یونولیت استفاده از آن را در بین گزینه‌ها خوب و مقرون به صرفه قرار داده است.

    اگر بخواهید بدانید مزیت‌های استفاده از یونولیت چیست، می‌توان به موارد متعددی مانند راحتی نصب، سفارش در ابعاد دلخواه، راحتی حمل، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و … اشاره کرد. با مراجعه به وب سایت ردا صنعت می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد این محصول کسب کرده و در صورت نیاز، خرید خوبی را تجربه کنید.

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    preloader