وقتی نام آسانسور به میان میآيد، همه ما به فکر آسانسورهای درون ساختمانها میافتیم؛ اما باید بدانید یکی از مهمترین انواع آسانسور، آسانسور کارگاهی است. اکنون این پرسش به میان میآيد که آسانسور کارگاهی چیست و چرا باید به سراغ استفاده از آن برویم؟ همانطور که میدانید ساختن یک بنای بلند کار راحتی نیست. استفاده از آسانسور کارگاهی
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.
در واقع چیزی که این امر را بهشدت دشوار میکند، سخت بودن جابهجا شدن افراد و وسایل بین طبقات مختلف است. با کمک آسانسورهای کارگاهی میتوان این مشکل را بهخوبی برطرف کرد. برخی از افراد این محصولات را بالابرهای ساختمان میدانند که باتوجهبه نوع کارکردشان کاملاً قابلقبول است. اگر شما نیز در زمره کاربرانی قرار دارید که با این آسانسورهای فوقالعاده کاربردی آشنایی ندارند و میخواهند اطلاعات خوبی در این زمینه کسب کنند، توصیه میکنیم که ادامه متن را از دست ندهید.
شناخت آسانسور کارگاهی
بهراستی ضرورت استفاده از آسانسور کارگاهی چیست؟ این پرسش را باید از افرادی پرسید که همواره در حال جابهجایی و انتقال مواد مختلف بین طبقات ساختمانهای در ساخت هستند. همه این افراد دوست دارند این کار بهوسیله یک دستگاه پرسرعت و بدون استفاده از نیروی انسانی انجام گیرد.استفاده از آسانسور کارگاهی
در واقع آسانسور کارگاهی به همین منظور در اوایل دهه بیست میلادی ساخته شد. زمانی که آسمانخراشهای شهر نیویورک در کشور ایالات متحده آمریکا مشغول به ساخت بودند، مهندسان به این نتیجه رسیدند که بهرهگیری از آسانسورها راهحل مناسبی است.
از همان زمان تا کنون برای جابهجایی اقلام مختلفی همچون گچ، سیمان و حتی نیروی انسانی از آسانسورهای کارگاهی استفاده میشود. امروزه بهرهگیری از این محصول تقریباً در تمام پروژههای ساختمانی به یک ضرورت اساسی تبدیل شده است. تفاوتی ندارد به دنبال چه هدف خاصی هستید؛ زیرا بدون بهرهگیری از آسانسور کارگاهی امکان دستیابی به آن وجود ندارد.
یکی از مهمترین ویژگیهای این محصول را میتوان عدم محدودیت در نوع ساختمان در حال ساخت دانست. در واقع اصلاً مهم نیست به دنبال ساخت یک ساختمان تجاری هستید یا یک ساختمان مسکونی، اداری؛ زیرا درهرصورت امکان بهرهبرداری از کلیه مزایای آسانسورهای ساختمانی برای شما عزیزان وجود دارد.
بعضی از کاربران میپرسند انواع آسانسور کارگاهی چیست؟ پاسخ به این پرسش نیز به دو بخش تقسیم میشود. اگر بخواهیم آسانسورهای کارگاهی را بر اساس نوع قرارگیری دستگاه تقسیمبندی کنیم، باید بگوییم که آسانسورهای کارگاهی دو نوع ثابت و متغیر دارند. این در حالی است که آسانسورهای کارگاهی را میتوان بر اساس قدرت کلی آنها نیز به مدلهای مختلفی تقسیمبندی کرد که عبارتاند از:
- پانصد کیلویی
- یک تنی
- دو تنی
- دو و نیم تنی
- سه تنی
آسانسورهای کارگاهی ثابت
مهمترین نکته برای نصب کردن آسانسورهای کارگاهی ثابت که باید حتماً به آن اشاره کنیم، لزوم استقرار چاهک آسانسور است. حال این سؤال مطرح میشود که چاهک آسانسور کارگاهی چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که پس از پایان کار ساخت ساختمان و تکمیل کلیه مراحل، آسانسور کارگاهی ثابت برداشته شده و آسانسور داخلی اصلی بر جای آن نصب میشود. این امر بدون ایجاد یک چاهک یا چاله آسانسور امکانپذیر نیست.استفاده از آسانسور کارگاهی
آسانسورهای کارگاهی ثابت دارای قدرتی متغیر هستند. این بدان معناست که با استفاده از ابزارهای خاصی همچون جکهای هیدرولیکی میتوان بهخوبی قدرت آنها را بیشتر کرد، البته این قدرت نیز یک حداقل خاص دارد و نباید از حد استاندارد فراتر رود. شایانذکر است حتی آسانسورهای کارگاهی از نوع ثابت نیز به چند مدل مختلف تقسیمبندی میشوند. از جمله مهمترین و کاربردیترین آسانسورهای کارگاهی موجود در بازار میتوان به مواردی همچون آسانسورهای زنجیری و آسانسورهای آکاردئونی اشاره کرد.
آسانسورهای کارگاهی متحرک یا غیرثابت
حال نوبت بررسی آسانسورهای کارگاهی متحرک میرسد. مهمترین تفاوت این محصولات با آسانسورهای ثابت را میتوان این دانست که به چاله آسانسور نیاز ندارند. در واقع پس از تکمیل بنا نمیتوان بر جای این آسانسورها، آسانسورهای درونی ساختمان را نصب کرد. همین عدم نیاز به نصب چاهک بهصورت خودکار موجب کاهش هزینههای موجود میشود. اکنون این پرسش به میان میآيد مهمترین معنای متحرک بودن آسانسور کارگاهی چیست؟استفاده از آسانسور کارگاهی
باید بگوییم آسانسورهای متحرک به دو مدل اصلی متحرک افقی یا H و متحرک عمودی یا V تقسیمبندی میشوند. باتوجهبه روند نامگذاری این محصولات بهراحتی میتوان فهمید که هر نوع آسانسور متحرک در چه جهتی حرکت میکند. باید به این نکته اشاره کنیم از آسانسورهای کارگاهی به شکل متحرک در مناطقی همچون انبارهای بسیار بزرگ نیز استفاده میکنند.
مهمترین مزایای استفاده از آسانسورهای کارگاهی
حال که با دستهبندی آسانسورهای کارگاهی آشنا شدهایم باید به این پرسش بپردازیم که مزیت آسانسور کارگاهی چیست؟ اولین و مهمترین مزیت این دستگاه را میتوان کاهش هزینههای ساخت بنا دانست. تجربه نشان داده است که بهرهگیری از این محصولات موجب کاهش هزینههای ساخت بنا به شکل چشمگیری میشود. دلیل این امر را میتوان عدم نیاز به بهرهگیری از نیروی انسانی به تعداد بالا جهت جابهجایی مصالح در بخشهای مختلف ساختمان دانست.استفاده از آسانسور کارگاهی
یکی دیگر از مزایای استفاده کردن از آسانسورهای ساختمانی، تسهیل روند ساخت بنا و سرعت بخشیدن به آن است. وقتی که از آسانسورهای ساختمانی استفاده میکنید، دیگر وقت گرانبهای شما صرف انجام امور زمانبری همچون جابهجایی مصالح و افراد در بین طبقات مختلف نخواهد شد. انتخاب یک آسانسور ساختمانی مناسب باید باتوجهبه نیازهای کاربران صورت بگیرد. تنها در این صورت است که میتوان از بابت دریافت بهترین نتیجه ممکن با استفاده از آسانسور مربوطه اطمینان خاطر داشت.
سخن پایانی
آسانسورهای کارگاهی امروزه نقش بسیار مهمی در زندگی ما ایفا میکنند. این محصولات به شما این اجازه را ميدهند افراد، مصالح و… را خیلی راحت در بین طبقات مختلف ساختمانهای در حال ساخت جابهجا کنید. آسانسورهای کارگاهی دارای دو مدل ثابت و غیرثابت هستند.استفاده از آسانسور کارگاهی
در پاسخ به این پرسش که ضرورت استفاده از آسانسور کارگاهی چیست؟ باید گفت عدم بهرهگیری از این محصولات به معنای افزایش هزینههای ساخت بنا است. همه کارفرمایان نیز علاقه دارند هزینههای مربوط به ساخت را کاهش دهند؛ بنابراین با انتخاب آسانسورهای کارگاهی علاوه بر کاهش هزینههای ساخت، میتوان روند تکمیل بنا را نیز سرعت بخشید.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.