منبع انبساط بسته

منبع انبساط بسته و نصب آن

  • منبع انبساط بسته

    منبع انبساط بسته و انواع آن چیست؟ درباره روش‌های افزایش بازدهی عملکرد آن و چگونگی نگهداری صحیح از این دستگاه نیز صحبت کنیم پس تا پایان ایم مقاله با ما همراه باشید. منبع تحت فشار یکی از پرکاربردترین انواع منابع انبساط است. وظیفه‌ اصلی این منابع که اصطلاحا به آن منبع تحت فشار نیز می‌گویند، تعدیل فشاری است که به پمپ وارد می‌شود. این منابع برای دست‌یابی به این هدف، از افت فشار سیال جلوگیری می‌کنند. بدین ترتیب، کم و زیاد شدن.فشار آب طی مصارف کم حجم روزانه موجب استارت خوردن.مکرر پمپ نخواهد شد. همچنین استفاده ازمنبع تحت فشار در سیستم گردش.آب یک ساختمان موجب.تقویت فشار آب در طبقات بالای آن می‌گردد.

    منبع انبساط بسته در سایزهای مختلف
    منبع انبساط بسته در سایزهای مختلف

    با استفاده از انواع منبع تحت فشار می‌توانید.سیستم گردش آب محیط را اصلاح نمایید.و عمر پمپ به کاررفته در آن را به میزان قابل توجهی افزایش دهید. انواع منبع انبساط را می‌توان از نظر حجم در دسته‌های مختلفی دسته‌بندی کرد. حجم مناسب برای منبع تحت تاثیر میزان گستردگی سیستم گردش آب قرار می‌گیرد. برای این که بتوانید منبعی با حجم مناسب برای سیستم گردش آب مورد نظرتان پیدا کنید،.لازم است فاکتورهای تاثیرگذار بر روی حجم منبع را اندازه‌گیری نمایید.تا متخصصان امر با انجام محاسبات مهندسی دقیق شما را در مسیر انجام انتخاب درست یاری نمایند. این فاکتورها شامل تعداد مشترکین سیستم گردش آب، توازن پمپ، ارتفاع ساختمان، میزان مصرف مشترکین و میزان دبی ساختمان است.

    بررسی دقیق منبع تحت فشار

    یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های منابع انبساط تحت فشار‌بسته، مستقل بودن آن‌ها از میزان فشار محیط است. برعکس منابع باز که فشارشان متاثر از فشار هوای محیط است، میزان فشار در این‌ گروه از منابع انبساط بستگی به بالشتک‌ها و لاستیک‌هایی است که در منبع تعبیه‌شده است. میزان آبی که توسط پمپ وارد منابع تحت فشار می‌شود، بستگی به ظرفیت اسمی منبع است. پس از این که پمپ طی یک بار استارت آب کافی را وارد منبع‌تعبیه‌شده در سیستم کند، وظیفه آب رسانی به قسمت‌های مختلف سیستم گردش آب برعهده منبع قرار خواهد گرفت.

    طرحی‌های مختلف منبع تحت فشار

    با پر شدن حداکثر ظرفیت منابع انبساط ، هوای موجود در این منابع به حداکثر میزان فشردگی خود می‌رسند. بر اساس قوانین فیزیک، فشار هوای ایجاد‌شده در مخزن آب موجود در آن را به سمت مجاری و لوله‌های سیستم گردش آب هل می‌دهد. با جاری شدن تدریجی آب، از میزان فشار داخل مخزن‌ کاهش و در نهایت با خالی شدن مخزن منبع انبساط، پمپ بار دیگر استارت می‌خورد.

    بر این اساس می‌توان گفت در صورتی که مشترکین یک سیستم گردش آب بخواهند.از آب موجود در سیستم جهت انجام کارهای‌‌ کم حجم استفاده نمایند،.پمپ موجود در سیستم به هیچ عنوان روشن نخواهد شد. بدین ترتیب مشترکین از زمان چرخاندن شیر از آب پرفشار بهره‌مند خواهند شد،.میزان مصرف برق و آب ساختمان کاهش خواهد یافت،.عمر پمپ بیشتر و در کنار آن‌ها دیگر خبری از آلودگی‌های صوتی ناشی از استارت خوردن مداوم پمپ نخواهد بود.

    انواع منبع انبساط بسته

    به غیر از دسته بندی منابع انبساط بر اساس حجمشان، می‌توان آن‌ها را در گروه تیوپ دار و دیافراگمی نیز گروه‌بندی نمود. اگرچه عملکرد نهایی این منابع یکسان است اما می‌توان با بررسی آن‌ها تفاوت‌های ساختاریشان را درک کرد. منابع دیافراگمی یک ساختار لاستیکی دیافراگم مانند دارند که به بدنه آن‌ها‌ متصل است. چنین ساختاری در منابع بالنی به چشم نمی‌خورد.

    حجم‌های متفاوت منبع انبساط بسته

    نصب این منابع به چه شکل انجام می‌گیرد؟

    منابع انبساط علاوه بر بالانس گردش آب گرم، توانایی بالانس گردش آب سرد را نیز دارند. به طور کلی شیوه نصب منبع انبساط در مسیر گردش آب گرم چنان کاربردی است که می‌توان به کمک نکات مرتبط با آن، بخش عمده‌ای از فرآیند نصب ای‌ن منابع برای بالانس آب سرد را نیز به انجام رساند. بهترین مکان برای نصب منبعی که قصد داریم از آن برای بالانس فشار آب گرم شوفاژ استفاده کنیم، مسیر پمپ circulation است. با این کار می‌توانیم ضمن جلوگیری از کاهش بازدهی پمپ، میزان فشار وارده به پمپ را نیز تعدیل نماییم.

    توجه داشته باشید که شیر شارژ گاز باید در هنگام نصب منبع انبساط کاملا‌‌بسته باشد. باز بودن شیر شارژ گاز می‌تواند موجب افت فشار منبع پیش از شارژ گاز شود و در این صورت سیستم گردش آب دچار اختلال خواهد شد. پیش از روشن شدن بویلر حتما تمامی لوله‌ها و مجاری سیستم گردش آب را هواگیری نمایید. تنظیم فشار منبع باید بر اساس میزان آب سرد ورودی به آن انجام بگیرد. توجه داشته باشید که لازم است میزان آب سرد را پیش از شارژ منبع اندازه‌گیری نماییم.

    منبع تحت فشار

    با پشت سرگذاشتن مراحل بالا کار نصب منبع انبساط در سیستم گردش آب مورد نظرتان پایان می‌یابد. چنانچه تمامی محاسبات مهندسی مورد نیاز به خوبی انجام‌گرفته و ظرفیت منبع متناسب با گستردگی سیستم انتخاب‌شده‌باشد،.می‌توانید پس از طی نمودن مراحل فوق‌الذکر بدون هیچ مشکلی از کارایی منبع لذت ببرید. توجه داشته باشید که برای جلوگیری از بازگشت آب به سیستم آب رسانی، می‌توانید در زمان قطع شدن جریان ورودی سیستم لوله کشی خود را به شیر یک طرفه مجهز نمایید.

    جهت خرید، نصب و اجرای انواع منابع انبساط بسته و باز می‌توانید هم اکنون با کارشناسان فروش ما در
    ردا صنعت تماس حاصل نمایید.

    حرف آخر

    این منابع انبساط در دسته ساده‌ترین ابزارهایی قرار می‌گیرد که می‌توان به کمکشان دست به ایجاد تغییرات بزرگ زد. این دستگاه‌ها قیمت چندان بالایی ندارد و فرآیند نصبشان بسیار ساده‌و آسان است. با توجه به این که استفاده از این منابع در سیستم‌های گردش آب از سال‌ها پیش مرسوم و متداولمی‌باشد، تمامی سیستم‌های گردش آب با هر میزان قدمت و هر نوع فناوری که در آن‌ها به کار‌رفته است توانایی پذیرش این منابع را خواهند داشت.

    با این تعاریف، مارکت می‌تواند به خوبی پاسخگوی نیازهای شما باشد و این شما هستید که لازم است نیازهای خود را به صورت دقیق شناسایی کنید. طبیعتا هرچه شناخت دقیق‌تری از کلیت سیستمی که قصد دارید این منابع را به آن اضافه کنید داشته باشید، می‌توانید محصول مورد نظرتان را چه از نظر حجم، چه از نظر نوع و چه از نظر چگونگی نصب، بهتر انتخاب کنید.  

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    preloader