دیوار تاسیساتی کناف وکاربرد آن

دیوار تاسیساتی کناف چیست؟

  • استفاده از دیوارهای کنافی در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش یافته است. دلیل این امر را می‌توان امکان نصب سریع این دیوارها و همچنین مقاومت بسیار مناسب این محصولات دانست. یکی از انواع دیوارهای کنافی، دیوار تأسیساتی کناف است؛ اما به‌راستی دیوار تاسیساتی کناف چیست و چرا باید از آن بهره برد؟ همان‌طور که می‌دانید دیوارهای کنافی عادی دارای ضخامت چندان بالایی نیستند. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.

    ضخامت بالا اگرچه ممکن است برای حمل‌ونقل یک فاکتور بسیار مناسب باشد، اما موجب می‌شود نتوان از آن‌ها در محیط‌هایی استفاده کرد که تعداد زیادی از تأسیسات مختلف (مانند لوله‌ها) از پشت دیوار انتقال می‌یابد. دیوارهای تأسیساتی کناف دقیقاً برای حل همین مشکل ساخته‌ شده‌اند. این دیوارها را می‌توان در چنین محیط‌های به‌راحتی نصب کرد. در این متن، هدف ما آشنایی بیشتر شما با دیوارهای کنافی از نوع تأسیساتی است. همراه ما باشید تا اطلاعات مناسبی در این زمینه به شما عزیزان ارائه کنیم. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    آشنایی با دیوار تاسیساتی کناف و کاربرد و دریافت قیمت جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 
    دیوار تاسیساتی کناف

    نام‌گذاری این نوع دیوارهای تاسیساتی کناف

    شاید بپرسید که علت نام‌گذاری دیوار تاسیساتی کناف چیست؟ باید بگوییم مهم‌ترین دلیل نام‌گذاری این محصولات بدین شکل، قرار گرفتن تأسیسات مختلف در پشت دیوارهای مدنظر است. دیوارهای کنافی مدل‌های مختلفی مانند دیوارهای ضدحریق و… دارند؛ به همین منظور در صنعت ساخت این دیوارها، هر دیوار خاصی را باتوجه‌به کارکرد کلی آن نام‌گذاری می‌کنند. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    باتوجه‌به رابطه بین دیوارهای مذکور و تأسیساتی که پشت آن‌ها قرار می‌گیرد، نام این دیوارها را دیوارهای تأسیساتی کناف گذاشته‌اند. در این حالت کاربران خیلی راحت‌تر می‌توانند محصول مدنظر خود را از بین انبوه دیوارهای کنافی موجود در بازار تهیه کنند.

    ساختار کلی دیوار تاسیساتی کناف

    برخی از کاربران این پرسش را مطرح می‌‌کنند که منظور از ساختار کلی دیوار تاسیساتی کناف چیست؟ منظور از ساختار کلی اشاره به لایه‌های مختلف موجود در یک دیوار کنافی است. دیوارهای کنافی تأسیساتی برخلاف سایر دیوارهای کنافی که در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار ‌می‌گیرند، دارای ساختار «جداکننده» هستند. این بدان معناست در این دیوارها از دو ردیف سازه و دو ردیف پنل گچی استفاده شده است.

    یکی از مهم‌ترین نکاتی که یک دیوار تأسیساتی عادی را به گزینه‌ای عالی تبدیل می‌کند، فاصله دقیق بین این پنل‌ها است. در واقع هرچه فاصله بین پنل‌های مذکور دقیق‌تر باشد، دیوار کنافی خریداری شده نیز دارای کیفیت بهتری خواهد بود. این دیوارها مانند دیوارهای کنافی عادی برش می‌خورند؛ بنابراین افراد نصاب هیچ‌ مشکل خاصی از بابت قرار دهی دیوارها در محیط‌های مدنظر کاربران ندارند.

    علاوه بر این، امکان ایجاد برش به کاربران این اجازه را می‌دهد که این دیوارها را در اندازه‌های مختلفی تهیه کنند و در زمان دلخواه خود آن‌ها را برش دهند. یکی از مهم‌ترین مواردی که دررابطه‌با این دیوارهای خاص باید به آن اشاره کنیم، عدم نیاز به زیرسازی فلزی است. در واقع برای نصب این دیوارهای فوق‌العاده عالی نیازی به هیچ‌گونه زیرسازی فلزی خاصی وجود ندارد. حتی همین مزیت کوچک نیز این دیوارها را نسبت به سایر دیوارهای کنافی جذاب‌تر می‌‌کند. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    دیوارهای تأسیساتی در آشپزخانه و حمام به کار می‌روند فروش و دریافت قیمت انواع دیوارهای تاسیساتی کناف جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 
    دیوارهای تأسیساتی در آشپزخانه و حمام به کار می‌روند
    مهم‌ترین مزایای دیوار تاسیساتی کناف

    حال که به بررسی ساختار کلی دیوارهای تأسیساتی پرداختیم این پرسش به میان می‌آید که مزایای اصلی دیوار تاسیساتی کناف چیست؟ در پاسخ به این پرسش نیز باید گفت این دیوارها دارای مزایای بسیار زیادی هستند. به‌طورکلی باید بیان کرد همین مزایای متنوع یکی از دلایلی به شمار می‌آيند که نظر کاربران را در سال‌های اخیر به این دیوارها جذب کرده‌اند. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    به طبع اصلی‌ترین مزیت این دیوارها را می‌توان امکان پنهان کردن لوله‌ها و سایر تأسیسات ساختمانی دانست. تنها باید این تأسیسات را در پشت دیوار قرار دهید تا برای همیشه خیال راحتی از بابت پنهان ماندن آن‌ها داشته باشید. مورد دیگری که به‌عنوان یک مزیت از آن یاد می‌شود، ‌ ایجاد یک عایق صوتی است. همان‌طور که می‌دانید عبور آب موجود در لوله‌ها ممکن است موجب ایجاد سروصدای زیادی در ساختمان شما شود.

    برای حل این مشکل تنها کافی است که لوله‌های آب را دقیقاً‌ پشت دیوارهای کنافی تأسیساتی قرار دهید. شایان‌ذکر است این دیوارهای کنافی هیچ‌گونه مشکلی در زیباسازی ساختمان مدنظر ایجاد نمی‌‌کنند و حتی می‌‌توان پس از نصب به‌راحتی آن‌ها را رنگ کرد. همان‌طور که گفته شد، نصب دیوارهای مذکور نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت می‌گیرد و بلافاصله پس از نصب می‌توان بدون هیچ‌گونه مشکلی از آن‌ها استفاده کرد.

    این دیوارها را می‌توان به‌راحتی نصب کردفروش و دریافت قیمت انواع دیوارهای تاسیساتی کناف جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 
    این دیوارها را می‌توان به‌راحتی نصب کرد
    هزینه نصب دیوار تاسیساتی کناف

    شاید بپرسید مهم‌ترین عامل در هزینه نصب دیوار تاسیساتی کناف چیست؟ هزینه نصب این محصولات رابطه مستقیمی با سایز دیوار خریداری‌شده دارد. به طبع هرچه سایز کلی دیوار مدنظر بیشتر باشد، باید هزینه نسبتاً بالاتری را جهت خریداری آن دیوار پرداخت کنید. این امر باتوجه‌به نیاز شرکت سازنده جهت بهره‌گیری از متریال‌های بیشتر کاملاً صحیح است. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    علاوه بر این، نباید هزینه مربوط به نصب این دیوارها توسط متخصصان را فراموش کرد. این افراد نیز بسته به میزان تجربه و همچنین مدت‌زمان موردنیاز برای نصب دیوارهای کنافی تأسیساتی دستمزد خود را تعیین می‌کنند. درهرصورت می‌توان گفت هزینه خریداری و نصب این محصولات باتوجه‌به کارکرد کلی آن‌ها واقعاً‌ مناسب به نظر می‌رسد و اکثر کاربران گرامی بدون هیچ مشکل خاصی می‌توانند هزینه خریداری و نصب این دیوارها را ارائه کنند.

    شما می‌توانید با مراجعه به یک فروشگاه معتبر که دیوارهای کنافی تأسیساتی را با قیمت مناسبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد، خیال راحتی از بابت صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان داشته باشید. خبر خوب آن است که حتی تعمیر و نگهداری از دیوارهای مذکور هزینه‌بر نیست.

    لوله‌ها و تأسیسات مختلف پشت همین دیوارها قرار می‌گیرند فروش و دریافت قیمت انواع دیوارهای تاسیساتی کناف جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 
    لوله‌ها و تأسیسات مختلف پشت همین دیوارها قرار می‌گیرند

    سخن پایانی

    اگرچه دیوارهای کنافی عادی جهت ساخت دیوارهای داخلی انتخاب بسیار مناسبی محسوب می‌شوند؛ اما نمی‌توان این محصولات را در محیط‌هایی که لوله‌ها و سایر تأسیسات مهم انتقال می‌یابند، به کار برد. برای حل این مشکل باید به سراغ دیوارهای کنافی تأسیساتی برویم.

    برای پاسخ به این پرسش که مزیت دیوار تاسیساتی کناف چیست، باید بگوییم که این دیوارها دارای ضخامت بیشتری نسبت به دیوارهای کنافی عادی هستند و میزان مقاومت آن‌ها نیز بالاتر است. درصورتی‌که نیاز به تهیه این دیوارها دارید و یا هنوز با پرسش خاصی در این زمینه روبه‌رو هستید، تنها کافی است با ردا صنعت تماس بگیرید. جهت اجرا، خرید(فروش) و دریافت قیمت دیوار تاسیساتی کناف. 

    تماس با ردا صنعت09121834995

    در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.

    ردا سازه

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    preloader