آسانسورهای کارگاهی جزء دسته آسانسورهایی هستند که شما میتوانید با استفاده از آنها مصالح و کارگران را جابهجا کرده و روند ساختوساز را توسعه دهید. این دسته از آسانسورها که تحت عنوان آسانسورهای صنعتی نیز معرفی میشوند، یکی از پرکاربردترین مدلها بوده و خریدوفروش آنها از رونق بسیاری برخوردار است؛ ازاینرو بسیاری از افراد در زمینه واردات آسانسور کارگاهی به فعالیت میپردازند تا بتوانند در این راه علاوه بر تأمین نیاز مهندسان به این وسیله، سود خوبی را نیز از طریق واردات کسب کنند.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.
معرفی آسانسور کارگاهی
آسانسورهای کارگاهی همانطور که اشاره کردیم بهعنوان آسانسورهای حمل مصالح و کارگران به شکل عمومی مورد استفاده قرار میگیرند. این آسانسورها معمولاً بهصورت تککابین و یا دو کابین به بازار عرضه میشوند و معمولاً در پروژههای ساختمانی و یا بازسازی مورد استفاده قرار میگیرند. این دسته از آسانسورها در زمانی که کارکنان نیاز است زمان خود را صرف بالارفتن از پلهها علیالخصوص در ساختمانهای مرتفع کنند، مورد استفاده قرار میگیرند و باعث تأثیرات مثبت در روند کلی کار میشوند.
کدام آسانسورهای کارگاهی در زمینه واردات قرار میگیرند؟
واردات آسانسور کارگاهی در مدلها و انواع گوناگونی انجام میگیرد که هرکدام میتوانند ویژگیهای مختلفی را به خود اختصاص دهند. این سه مدل عبارتاند از:
- بالابرها
- آسانسورها
- سکوهای ساختمانی عمومی
هر یک از این موارد بهعنوان آسانسورهای وارداتی شناخته شده و بسیاری از افراد در این حوزه به فعالیت میپردازند. معمولاً قطعات این آسانسورها بهصورت جداگانه وارد کشور میشوند و پس از آن توسط افراد ماهر سرهم شده و در انتها تبدیل به یک آسانسور کارگاهی باکیفیت میشوند.
مراحل واردات آسانسور کارگاهی به چه صورت است؟
مراحل واردات آسانسور کارگاهی مانند تمامی محصولات دیگر است. این آسانسورها درواقع از کشور مقصد خریداری میشوند. سپس توسط افرادی که در زمینه واردات آسانسور فعالیت میکنند، وارد کشور شده و در مرحله گمرک نگهداری میشوند.
در این مرحله که به آن مرحله ترخیص گمرک گفته میشود، آسانسور کارگاهی توسط مسئولین گمرک مورد بررسی قرار میگیرد و سپس با پرداخت تعرفه گمرک، آسانسور وارداتی اجازه ورود به کشور و سپس قرارگرفتن در بازار را دارد. افرادی که در این حوزه قصد دارند آسانسورهای خود را از طریق مناطق آزاد وارد کشور کنند نیز باید تعرفه گمرک منطقه آزاد را پرداخت کنند.
واردات آسانسورهای کارگاهی به چند روش انجام میشود؟
به طور کی ما در زمینه واردات آسانسورها و اجزای آنها میتوانیم به دو روش اقدام کنیم که روش اول واردات مستقیم و روش دوم واردات غیرمستقیم است. وارد مستقیم به طبع هزینه پایینتری را نسبت به واردات غیرمستقیم دارد؛ زیرا واردات آسانسور کارگاهی بهصورت مستقیم تمامی واسطهها را حذف میکند و تنها فروشنده با واردکننده بهصورت مستقیم در ارتباط است؛ اما واردات غیرمستقیم به دلیل حضور انواع واسطهها دراینبین، هزینه نهایی بالایی را نسبت به واردات مستقیم دارد.
البته جالب است بدانید که مراحل واردات بهصورت غیرمستقیم آسانتر از مراحل واردات بهصورت مستقیم است؛ ازاینرو بسیاری از افراد واردات بهصورت غیرمستقیم را انتخاب میکنند، فارغ از این که میتواند هزینه بیشتری را با خود به همراه داشته باشد.
افراد در واقع به این دلیل که بهصورت غیرمستقیم راحتتر میتوانند محصول را از آن خود کنند این کار را انجام میدهند و اگر با آنها نیز مشورت کنید این پاسخ را به شما میدهند که چون واردات بهصورت غیرمستقیم سادهتر است، هزینه بیشتر آن را مدنظر قرار نمیدهند؛ زیرا این هزینهها با فروش اول باز خواهند گشت.
چگونه میتوان در زمینه واردات این آسانسورها فعالیت کرد؟
شما میتوانید خود بهتنهایی در زمینه واردات آسانسور کارگاهی به فعالیت بپردازید و یا از افرادی که در این زمینه تجربه دارند، کمک بگیرید. تمامی این موارد میتوانند برای شما پیامدهای مثبتی را به همراه داشته باشند و سود بسیاری را نیز برای ما ارائه دهند. میتوانید از ردا صنعت در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کنید.
یک آسانسور وارداتی کارگاهی چه مشخصاتی دارد؟
درواقع زمانی که شما اقدام به واردات آسانسور کارگاهی میکنید، برای اینکه بتوانید محصول خود را از دیگر محصولات وارد شده و همچنین محصولات تولیدی در کشور برتر کنید، لازم است آسانسوری انتخاب کنید که نسبت به دیگر محصولات مزایای بیشتری داشته باشد. در واقع یک آسانسور کارگاهی که میتواند بهعنوان یک رقیب در بازار واردات و خریدوفروش شناخته شود، دارای مشخصات فنی زیر است:
- این آسانسورها کممصرف هستند و بدون گیربکس به فعالیت میپردازند.
- دربهای نصب شده روی آسانسور بهعنوان دربهای قدرتی معرفی میشوند و دارای سنسور به طول کامل هستند.
- سیستم کنترلی که در این آسانسور به کار گرفته شده، با فناوری پیشرفته تولید شده است.
- این دسته از آسانسورها دارای سیستم فرود مستقیم و ایمن به طبقات هستند.
- این آسانسورها باید دارای دستگاه نجات خودکار باشند تا در زمان قطعی برق مشکلی به وجود نیاید.
- این آسانسورها همچنین باید دارای شاخص اضافهبار و هشدار اضطراری نور باشند.
هزینه واردات آسانسور کارگاهی به چه صورت است؟
هزینه واردات آسانسور کارگاهی هرساله توسط وزارت گمرک تعیین میشود که امسال نیز این هزینهها تا حدودی با افزایش روبهرو بودهاند و باعث شدهاند تا افرادی از انجام این کار سر باز زنند. اگر شما نیز قصد دارید در زمینه واردات این دسته از آسانسورها فعالیت کنید، توصیه میشود که خود به دنبال قیمت نهایی واردات آسانسور باشید و تاحدامکان این هزینه را قبل از انجام کار مورد بررسی قرار دهید. این کار ازآنجهت انجام میشود که هنگام انجام مراحل واردات با مشکلی مواجه نشوید.
نتیجهگیری
همانطور که در این مطلب به آن پرداخته شد،. واردات آسانسور کارگاهی میتواند فعالیتی سودآور باشد؛. البته اگر افراد بهدرستی آن را انجام دهند و مراحل را بهصورت قانونی طی کنند. ردا صنعت در این زمینه بهعنوان یکی از موفقترین واردکنندگان آسانسورهای کارگاهی شناخته میشود. و فعالیتهای بسیاری را نیز در این حوزه تا به امروز انجام داده است.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و یا خرید با ردا صنعت تماس بگیرید.
بازتاب: اجزای آسانسور - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان