نقشه فنداسیون تاور کرین
بدون تاور کرینها یا به اصلاح جرثقیلهای برج، هیچ یک از ساختمانهایی که مشاهدهگر آنها هستیم نمیتوانستند بایستند. با گسترش روزافزون ساخت و ساز و معماری تاورکرینها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفتهاند. همچنین متخصصین و مهندسان تلاش مضاعف برای پیشرفته تر کردن تاورکینها و افزایش بهرهوری آنان انجام میدهند. در این مقاله تلاش میکنیم تا با ارائه اطلاعات درباره جرثقیلهای برج و نقشه فونداسیون تاور کرین برای شما در این زمینه آگاهی بخش باشیم.
منشاء پیدایش نقشه فنداسیون تاور کرین
یکی از متداولترین سؤالات درباره ابزارآلات مختلف که ممکن است در ذهن ما پیش بیاید مربوط به تاریخچه ابزار مورد نظر است. درباره تاور کرینها باید گفت اولین جرثقیلهای برجی از جنس چوب و مورد استفاده در یونان باستان بودهاند. این تاور کرینها معمولاً با کمک نیروی انسانی یا به کمک حیوانات کار میکردند. آنطور که شواهد نشان میدهد به طور معمول این تاور کرینها برای ساختمانسازیهای بلند مورد استفاده قرار گرفتهاند. با گذر زمان و پیشرفت انسان ساختار چوبی جرثقیلها از چوب به سمت فولاد، آهن و چدن تغییر یافت.
تاور کرینها و جایگاه امروزشان
این روزها تاور کرینها به یکی از ابزارهای جنجالی در دنیای ساختوساز تبدیل شدهاند و تمامی متخصصین برای افزایش کارایی و بهرهوری آنان، نقشهها و طراحیهای متفاوتی ارائه میکنند. تاور کرینها از ماشینآلات اساسیاند که وظیفهشان انتقال محصولات ساختمانی از مبدأ به مقصد است.
روند طراحی جرثقیلهای برجی
فرایند ساختوساز تاور کرینها با ایجاد یک پایه به نام فونداسیون شروع میشود. این نکته نیز حائز اهمیت است که ابعاد تاور، اندازه و ظرفیت هر تاور کرین یا جرثقیل برج متفاوت است و این نیازمند طراحی نقشه فونداسیون تاور کرین منحصربهفرد و متناسب با هر پروژه است. طراحی استاندارد نقشه فونداسیون تاور کرین منوط به توجه به منحصربهفردی هر یک از تاور کرینها است. برای شروع لازم است طراح مورد نظر تمام اطلاعات موجود در مورد تاور کرین را ارزیابی کرده و مورد توجه قرار دهد.
به این ترتیب میتواند مدل تاور کرین را مشخص کند. زیرا که کارایی هر تاور کرین با توجه به مدل آن میتواند متفاوت ظاهر شود و این نیازمند طراحیهای متفاوت است. طراح باید با توجه به کارایی و مدل مورد نظر به اطلاعات فنی جرثقیل برجی توجه لازم را داشته باشد. چراکه ابعاد پایهها، ارتفاع، طول و ظرفیت تاور کرینها با توجه به نوع کارکرد باید متفاوت طراحی شوند.
مونتاژ یا نصب تاور کرینها
تاور کرینها انواع مختلفی دارند و منوط به نوع و کارکردشان مونتاژ و نصب متفاوتی نیز دارند. یکی از مدلهای رایج آن در ایران که به طور معمول برای ساختوساز مورداستفاده قرار میگیرد مدل ثابت است. برای مونتاژ کردن تاور کرینها نیازمند یک نصاب متخصص و یک بازرس برای بررسی استانداردهای لازم جهت نصب است. در ادامه به صورت مختصر به هر یک از مراحل برای نهاییسازی آنچه نقشه فونداسیون تاور کرین نشان میدهد میپردازیم.
اولین کار نصب پایه یا فونداسیون
اولین و پایهترین نکته نصب فونداسیون بهعنوان پایه کار که پایه تثبیت در آن قرار می گیرد. ابعاد فونداسیون تاور نیز باید با توجه به نوع کارایی جرثقیل و پروژه مورد نظر انتخاب شود. به دلیل اینکه فونداسیون مجبور است فشار زیادی را تحمل کند نیازمند طراحی دقیق، منحصربهفرد و همراه با استفاده از بهترین مواد اولیه همچون فولاد و آهن است. در صورت تعیین نادرست ابعاد فونداسیون تاور از ابتدا با مشکل روبرو خواهیم شد.
دومین مرحله مونتاژ سکشن اصلی
در این مرحله سکشن اصلی را به فونداسیون متصل میکنند و سپس سکشنهای بعدی بر روی آن قرار میگیرند. باید توجه داشت تا حد ممکن از انحراف و کج شدن سکشن اصلی جلوگیری شود چرا که در این صورت بقیه سکشنها نیز کج شده و در نهایت کنترل جرثقیل از دسترس خارج میشود. حال با توجه به میزان ارتفاع لازم با کمک پیچومهره این ارتفاع را تنظیم میکنند.
سومین مرحله گردانها و زیر گردانها
این قطعات یکی از سنگینترین قسمتهای جرثقیل برجی هستند. زیر گردانها قبل از گردان نصب میشوند و سپس گردانها بر روی آن قرار میگیرند.
چهارمین مرحله مونتاژ قندی و کنفلش
در این مرحله قطعهای به نام کنفلش را به گردان متصل میکنند. سپس یک سری کابل و مهارکنندهها از طریق پین به کلهقندی متصل میشود. به این طریق تاور کرین توانایی بلند کردن بارهای سنگین را به دست میآورد.
پنجمین مرحله اتصال بازوهای تعادل
در این مرحله به سراغ فلشها یا همان بازوهای تعادل میرویم. این قطعه از طریق پینها به گردانها متصل میگردند. سپس بازوهای تعادل را به همراه کابلهای برق به وزنههای بتنی مونتاژ میکنند. این کار برای ایجاد تعادل و توانایی تاور کرین به جهت بلند کردن وسایل است.
ششمین مرحله اتصال بازوهای عامل
در این مرحله به جهت توانایی تاور کرین برای جابهجایی و انتقال بار، بازوهای عامل را به دستگاه تاور کرین مونتاژ میکنند. این بازوها به گردان متصل میشوند.
هفتمین مرحله مونتاژ شاریوت
شاریوتها نیز از دیگر قطعات تاور کرین هستند که بعد از بازوهای عامل مونتاژ میشوند. سپس یک سری وزنه کنفلش نصب میگردد. شاریوتها برای پیاده یا راهاندازی دستگاه مورد استفاده قرار میگیرد.
هشتمین و آخرین مرحله راهاندازی تابلو برق
در آخرین مرحله بعد از طی کردن صحیح تمام مراحل نوبت به نصب و راهاندازی تابلو برق تاور کین میرسد. این قطعه بهعنوان منبع انرژی جرثقیل برجی عمل میکند. تابلوهای برق وظیفه دارند تا با اندازهگیری میزان بار وارد شده به موتور، جریان برقی متناسب با همان بار را در موتور جریان دهند.
نتیجهگیری
بدون تاور کرینها یا همان جرثقیلهای برجی، هیچکدام از ساختمانهایی که مشاهدهگر آنها هستیم نمیتوانستند وجود داشته باشند. اولین جرثقیلهای برجی از جنس چوب و مورد استفاده در یونان باستان بودهاند. این تاور کرینها معمولاً با کمک نیروی انسانی یا به کمک حیوانات کار میکردند. با گذر زمان و پیشرفت انسان ساختار چوبی جرثقیلها از چوب به سمت فولاد، آهن و چدن تغییر یافت.
با گسترش روزافزون ساختوساز و معماری تاور کرینها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفتهاند. همچنین متخصصین و مهندسان تلاش مضاعفی برای پیشرفتهتر کردن تاور کرینها و افزایش بهرهوری آنان انجام میدهند. برای این امر نیازمند متخصص خبرهای جهت طراحی نقشه فونداسیون تاور کرین هستیم.
مراحل نصب تاور کرینها به ترتیب شامل نصب پایه یا فونداسیون، مونتاژ سکشن اصلی، نصب گردانها و زیر گردانها، مونتاژ قندی و کنفلش، اتصال بازوهای تعادل و بازوهای عامل، مونتاژ شاریوت و راهاندازی تابلو برق میشود.
دانلود نقشه فندانسیون تاور کرین PDF
دانلو نقشه فندانسیون تاور کرین PDF
خرید و فروش تاور کرین – کاتالوگ انواع تاور کرین پتن – اجاره تاور کرین – تاور کرین زوملاین – اورهال تاور کرین – اینورتر کردن تاور کرین – نصب و پیادهسازی تاور کرین – قطعات تاور کرین – ایمنی تاور کرین – انتخاب تاور کرین – تاور کرین – تاریخچه تاور کرین – اجزای تاور کرین – تاورکرین – تاورکرین و صنعت ساختمانسازی تاور کرین پتن
بازتاب: تاور کرین پتن - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: تاور کرین زوملاین | ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: اجاره تاور کرین - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: خرید و فروش تاور کرین - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: کاتالوگ انواع تاور کرین - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: تاور کرین چیست؟ - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: مونتاژ و دمونتاژ تاور کرین - ردا صنعت فروشگاه تجهیزات صنعت و ساختمان
بازتاب: تاور کرین فولاد خوزستان - تاور کرین اهواز - ردا صنعت